Brobyggerne Gentofte
Ring og høre mere
40 53 38 99

Hvad er BASECAMP

Målet med BASECAMP er at arbejde mod øget inklusion af børn og unge med særlige behov i kommunens fritids- og aktivitetstilbud.

Indsatsen har desuden til formål at bidrage til, at denne børne– og ungegruppe oplever at blive inkluderet i et fællesskab hvis omdrejningspunkt er baseret på sport og fælles oplevelser. 

Indsatsen skal gradvist vænne deltagerne til at indgå i anderledes og lidt mere ustrukturerede former for idræt og motion end de er vant til i deres specialtilbud, således at de i løbet af processen rustes til det etablerede idrætsforeningsliv eller fortsat deltagelse i BASECAMP.

Målgruppen skal via et alsidigt aktivitetsprogram først og fremmest blive trygge ved et genkendeligt og veltilpasset fundament af aktiviteter. Herfra gradvist udfordres og vænnes mere og mere til de rutiner, som findes i det etablerede foreningsliv med henblik på at invitere instruktører fra andre foreninger til gæsteoptrædener og på længere sigt at inkludere medlemmer fra BASECAMP i andre idrætsforeningstilbud.

BASECAMP er takket være Den Fælleskommunale Idrætspulje åben for børn og unge fra alle kommuner.

BASECAMP afvikles hver tirsdag i Ordrup Hallen eller på Charlottenlund Fort i tidsrummet 16.00 til 17.30.

Afhængig af vejret rykker vi på Charlottenlund Fort omkring påske - det har vi også gjort i år og er i fuld gang udendørs på plænen ved parkeringspladsen. Vi rykker indendørs medio oktober.
 

Prisen for deltagelse er 875 kr. pr. kvartal.
 
Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at ringe til Jesper Høegh på 42 42 21 00.
Brobyggerne Gentofte | Callisensvej 5, 3. th. | 2900 Hellerup | CVR 36 58 82 41